Jegyesfotózás

Az elmúlt időben divat lett, vagy inkább nem is divat, hanem a párok igénylik a civil ruhás, úgynevezett jegyes fotózást.  Több okból is jó ötletnek tartom. A legtöbb jegyes párról nincs olyan sorozat, amin csak ketten vannak, civilben, úgy, ahogy a mindennapokban láthatjuk őket. Jó „bemelegítés” az esküvői fotózásra, mivel sokan idegenkednek a kamerától, szégyenlősek a fotós előtt - sőt még néha a saját párjuk előtt is... Ezeken a fotózásokon szeretnénk bemutatni a párokat, szeretnénk olyan oldalról megörökíteni őket amilyenek valójában: vidáman, szerelmesen, érzelmesen.  Fotós szemmel nagyon jó látni, ahogy megnyílnak és szabaddá engedik érzelmeiket. 

Fotózás a fák alatt

Ezeknek a képeknek szerintem legalább akkora értékük van, mint egy esküvői sorozatnak.  Ezekből a képekből is szoktunk slide show-t készíteni, s ha lehetőség van rá, az esküvőn le is vetítjük. Mindig garantált a siker, hiszen ilyen formában sem a násznép, és senki - rajtunk kívül - nem látta a jegyeseket.  

Fontosságához az is hozzá tartozik, hogy mi négyen e rövid idő alatt jobban megismerkedhessünk, és az esküvő napján már többnyire barátként lássuk viszont egymást.  Minden jegyes párnak csak javasolni tudom, hatalmas élmény egy ilyen kötetlen, laza fotózás.